Today techs Hepsor ASi tütarettevõte ostis kinnistu Tallinnas aadressil

today techs

Hepsor ASi tütarettevõte Hepsor today techs N57 OÜ omandas 19. septembril 2022 kinnistu Tallinnas aadressil Nõmme tee 57. Rahulikus ja rohelises Kristiine linnaosas asuva arendusprojekti ehitusega alustatakse juba käesoleva aasta neljandas kvartalis. Kokku on arendusprojektis 26 erineva suurusega korterit alates kompaktsetest ühetoalistest kuni avarate neljatoaliste ja suure terassiga korteriteni.

today techs

Hepsor ASi juhatuse liige Henri Laks ütles: „Viimase aasta jooksul oleme lisanud oma arendusportfelli 9 uut projekti sh 4 Eestis ja 5 Lätis. Kokku on tehingutega arendusmahutu lisandunud ca 430 korterit (sh ca 250 Eestis ja ca 180 Lätis) ehk umbes 26% kogu kontserni korterite arendusmahust ning ligikaudu 27 700 m2 äripinda peamiselt Lätis. Omandatud arendusprojektide ehitusega alustamine jääb aastatesse 2022-2027. Kõikide uute projektide puhul oleme tähtsaks pidanud rohelise mõtteviisi kontseptsiooni rakendamise võimalikkust.“

Anneli Simm
Investorsuhete juht
Telefon: +372 5615 7170
e-post: anneli@hepsor.ee

today techs

Hepsor AS (www.hepsor.ee) on üks kiiremini kasvavaid elukondliku ja ärikinnisvara arendajaid Eestis ja Lätis. Üheteistkümne tegutsemisaasta jooksul oleme loonud üle 1400 kodu ja 24 000 m2 äripinna. today techs Hepsor on esimese arendajana Balti riikides today techs rakendanud mitmeid uuenduslikke insener-tehnilisi lahendusi, mis muudavad ettevõtte rajatavad hooned energiasäästlikumaks ja seeläbi keskkonnasõbralikumaks. Ettevõtte portfellis on kokku 27 arendusprojekti kogupindalaga 180 000 m2.

today techs
today techs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*