Today techs Valoe Oyj:n ja Winancen väliseen rahoitusjärjestelyyn

today techs

Valoe Oyj                        Pörssitiedote today techs 21.9.2022 klo 17.15

Valoe Oyj:n (“Yhtiö”) hallitus on 22.4.2020 julkistetun Yhtiön ja Winancen välisen rahoitusjärjestelyn (”Rahoitusjärjestely”) ehtojen mukaisesti päättänyt hyväksyä Winancen pyynnön konvertoida 50.000 euron vaihtovelkakirjalainaosuus yhtiön osakkeiksi merkintähinnalla 0,04 euroa per osake. Vaihto toteutetaan siirtämällä Winancelle today techs yhteensä 1.250.000 kappaletta Yhtiön hallussa olevia omia osakkeita. Siirron jälkeen Yhtiön hallussa on today techs yhteensä 14.070.891 kappaletta Yhtiön omia osakkeita.

Mikkelissä 21. päivänä syyskuuta 2022

Valoe Oyj

HALLITUS

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
e-mail: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

        

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti today techs aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.

today techs
today techs today techs

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*